GNV 1 – DSC’65 1

23 september 2019GNV1, Nieuws, Wedstrijdverslagen

Gasselternijveen wint nipt van DSC ’65

Gasselternijveen is het seizoen gestart met een nipte overwinning.

Gasselternijveen is het seizoen gestart met een nipte overwinning op DSC ’65. In de eerste helft namen de gasten de leiding, maar na rust herstelde Nieveen de stand van zaken. Ondanks een spannende slotfase wist Gasselternijveen de overwinning over de streep te trekken.

De thuisploeg startte voortvarend aan de wedstrijd en had het meeste veldoverwicht. Echt grote kansen bleven echter uit. Na die beginfase werd het spelbeeld wat rommeliger en namen de gasten na 35 minuten spelen de leiding via een geweldig zondagsschot.

Na de pauze kwam Gasselternijveen goed uit de kleedkamer en dat resulteerde al snel in een grote kans voor Artor Polloshka, die echter faalde in de afronding. Niet veel later was het wel raak en scoorde Yordi Saman de gelijkmaker. De thuisploeg hield het heft in handen en nadat Saman al een enorme kans op 2-1 mistte, maakte hij dat later even goed. De aanvaller scoorde de 2-1 en dat bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn. Een spannende slotfase volgde nog wel, maar Patrick Pieterman hield zijn doel schoon.