Pupil van de week

Tijdens thuiswedstrijden van het 1e elftal is er een Pupil van de Week.Voorlopig zijn er geen thuiswedstrijden gepland.

Lees meer
Sanne Osnabrugge

Sanne Osnabrugge

Sanne Osnabrugge is Pupil van de Week op zondag 29 mei tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - Balkbrug. Sanne is 7 jaar, speelt in ZVC'14 JO-09 en haar favoriete club is Ajax.

Lees meer
Lars Osnabrugge

Lars Osnabrugge

Op zondag 15 mei is Lars Osnabrugge Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - DVC'59. Lars is 10 jaar, speelt in ZVC'14 JO-10. Zijn favoriete club is Ajax.

Lees meer

Hier binnenkort de Pupil van de Week voor de wedstrijd van 15 mei; Gasselternijveen - DVC'59

Lees meer
Thijs de Jonge

Thijs de Jonge

Zondag 1 mei is Thijs de Jonge Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - VIOS (O). Thijs is 9 jaar en speelt in SJO ZVC'14 JO9-3. Zijn favoriete club is FC Groningen.

Lees meer
Veerle van der Schoor

Veerle van der Schoor

Op maandag 18 april is Veerle van der Schoor Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - Sleen. Veerle is 8 jaar en speelt in SJO ZVC'14 JO9-3.Haar favoriete club zijn de mannen en vrouwen van het Nederlands Elftal.

Lees meer

Veerle van der Schoor

Op maandag 18 april is Veerle van der Schoor Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - Sleen. Veerle is 8 jaar en speelt in SJO ZVC'14 JO09-3.Haar favoriete club zijn de mannen vrouwen van het Nederlands Elftal.

Lees meer
Gijs Kaspers

Gijs Kaspers

  Zondag 3 april is Gijs Kaspers Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Gasselternijveen - DSC'65. Gijs is 10 jaar en speelt in SJO ZVC'14 - JO10. Zijn favoriete club is Ajax.

Lees meer

Tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal is er een Pupil van de Week.Binnenkort de naam van de volgende Pupil.  

Lees meer