Van de bestuurstafel

 

 

Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.                                                                    

 Okt 2019

Rookvrij sportpark op zaterdag

Met ingang van het nieuwe seizoen 2019 – 2020 is ons sportpark op zaterdag tijdens de jeugdwedstrijden rookvrij. Hier en daar liggen/hangen flyers. Binnenkort wordt een groot bord met onze huisregels geplaatst.

 Week van de scheidsrechter

Deze week is het de week van de scheidsrechter. Onze scheidsrechters ontvangen als blijk van waardering voor hun inspanningen een kleine attentie namens vv Gasselternijveen.

 René Meems, Patrick Veenstra, Frans Augustijn, Fokke Christ, Jakob Hulshof, Rick Bokhorst, Gustaaf Thijs, Albert Wigchers, Bart Botterblom, Timon de Heij, Siem Salomons, Joep Salomons, Menas Sihasale, Luit Spijk, Edwin van der Vries, en onze coördinatoren Jan Dries en Janca van Dijk hartelijk dank! Wij hopen er samen met jullie een mooi seizoen van te maken!

 ALV

De algemene ledenvergadering is vrijdag 22 november. De uitnodiging met meer info volgt via de mail of is t.z.t. te vinden op de website. Iedereen is van harte welkom!

 Vrijwilligersavond

Onze waardering voor de inzet van vrijwilligers is erg hoog. Zonder de inzet van vrijwilligers heeft een voetbalvereniging als vv Gasselternijveen geen bestaansrecht. Eén keer per jaar nodigt het bestuur alle vrijwilligers uit voor een feestavond om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De vrijwilligersavond is vrijdag 29 november. Uitnodiging volgt!

Pubquiz

Op zaterdag 25 januari 2020 wordt de 2e pub quiz georganiseerd bij de vv Gasselternijveen. 

https://www.vvgnv.nl/?s=pub+quiz

Verloting + pupil van de week

De verloting bij de thuiswedstrijden van het 1ste wordt gemist. Het bestuur heeft het voornemen om dit samen met de supportersvereniging weer op te pakken. Ook zijn er te weinig pupillen om bij de thuiswedstrijden een pupil van de week uit te nodigen. Hierdoor zal er niet bij elke wedstrijd een pupil zijn.

 Website

Onze website is vernieuwd. Jörgen heeft z’n best gedaan de site in een nieuw, modern jasje te steken. We proberen zo actueel mogelijk te zijn, dus heb je berichten stuur ze dan op, dan kunnen we publiceren. De nieuwe website wordt eerdaags over gezet. Het kan zijn dat we een poosje ‘uit de lucht’ zijn. De nieuwe website luidt: https://www.vvgnv.nl/

Foto’s kantine

In de kantine komen nieuwe foto’s van de jeugdteams te hangen. Nog niet alle foto’s zijn binnen. Graag de teamfoto doorsturen naar Jan Breimer.

Old Stars (Walking Football)

Er zijn enkele aanmelden voor ons Old Stars team. We kunnen nog uitbreiding gebruiken.

Maandagavond 14 oktober is er een voorlichtingsavond in de kantine. Meer info volgt op Facebook en/of de website.  https://www.vvgnv.nl/2019/07/15/old-stars-walking-football/

Vacatures

Ieder jaar is het een gigantische klus voor het bestuur en commissies welke onze vereniging mede-besturen, om het legioen vrijwilligers compleet te krijgen. Zo ook weer dit jaar.

Diverse posities zijn vacant.

Overzicht van beschikbare functies:

– bestuurslid vv Gasselternijveen

– kantine vrijwilligers

– scheidsrechters

– vrijwilligers coördinator

– commissie leden voor de sponsor en activiteiten commissie

Volgende vergadering 12 november 20u.