Vergadering Club van 100

13 november 2019Nieuws

 Jaarvergadering Club van Honderd

Donderdag 7 november was de jaarvergadering van de Club van Honderd.  Er waren niet zoveel leden aanwezig maar toch was het een fijne vergadering waarin goede ideeën naar voren kwamen.

Wat doet de  Club van Honderd eigenlijk? De Club van Honderd ondersteunt de voetbalvereniging Gasselternijveen financieel. Ze helpt grotere projecten te ondersteunen, maar ook voor reparaties of aanschaf  van materialen kan een beroep worden gedaan op de Club van Honderd. Het gaat wel om dingen waar de meeste leden baat bij hebben. Voorbeelden van de afgelopen jaren zijn heel recent de verbouwing van de kleedkamers waar een behoorlijke bijdrage aan gedaan is, de aanschaf van een heggenschaar voor de onderhoudsploeg of de reparatie van het scorebord. 

Maar iedereen kan een idee inbrengen! Dus als je een wens hebt laat het ons weten! Op de site van de voetbalvereniging kun je meer informatie over de Club van Honderd vinden. En nieuwe leden kunnen we natuurlijk altijd gebruiken! Hoe meer leden, hoe meer wensen we in vervulling kunnen laten gaan.