Vrijwilligersavond 2019

30 november 2019Nieuws

Vrijdagavond was de traditionele vrijwilligersavond van de VV Gasselternijveen. Op deze avond worden de vrijwilligers en sponsoren van de vereniging bedankt voor hun inzet, want zonder hen geen voetbalvereniging. Een vijftigtal mensen had de moeite genomen naar de kantine te komen.
Als gastspreker was Henk de Haan uitgenodigd, oud-speler van FC Groningen en SV Veendam en entertainer. En een entertainer is het: anekdotes over zijn carrière, dat ie toch wel erg vaak op de bank begon. Hij kreeg 2 opdrachten van de trainer mee: de aanvallers afdekken en de bal af te spelen naar de betere spelers, nou dat was geen probleem want iedereen was beter dan Henk. Tot hij een 3e opdracht kreeg: niet over de middellijn. Maar Henkie luisterde niet naar de trainer en ging toch over de middellijn, publiek op de banken, resultaat 1-0. Toen Henk klaar was met juichen was het inmiddels 1-1. Floep, floep.
Maar ook het verhaal over een vrouw die tot 2x toe een pannetje meeneemt bij de Blokker zonder te betalen. Zegt de medewerker van Blokker: tja tis een steelpannetje. Hij is trots op het shirt van Altobelli, dat hij kreeg na de wedstrijd Inter Milaan – FC Groningen in de Europacup. Hij moest daar nog wel wat moeite voor doen, want de populaire Altobelli ging na de wedstrijd direct naar de catacomben. Henk er achteraan en daar kreeg hij alsnog zijn shirt.
Na de pauze een Pubquiz, waarbij hij zelfs een ronde had over de VV Gasselternijveen. Hij had onze website even goed bekeken. (Hij vond dat de site er mooi uitziet).
Tot slot nog weer een praatje, waarbij hij weer de lachers op zijn hand had. Al met al een zeer geslaagde avond.

https://www.facebook.com/pg/vvGasselternijveen/photos/?tab=album&album_id=2703187903060900