Supportersvereniging

11 december 2019Nieuws

* SUPPORTERSVERENIGING*

Waarschijnlijk is het u allen niet onopgemerkt gebleven dat bij wedstrijden van ons 1e elftal de laatste tijden meerdere activiteiten georganiseerd zijn zoals blindepoule, Rad van Avontuur, en vuurwerkshow.

Dit alles komt voort uit – en is bedoeld voor – onze supporters. Omdat wij dit op een meer gestructureerde basis en met meer regelmaat door willen zetten, brengen wij u het heugelijke nieuws dat onze supportersvereniging, waarbij recentelijk het gas op een laag vlammetje stond, nieuw leven ingeblazen wordt. Dit betekent dat wij ons best gaan doen sfeerverhogende acties op te zetten, maar ook in andere vormen zullen proberen onze supporters een verbeterde sfeerbeleving te bieden.

Om dit zoals gezegd meer structuur te geven, kunt u vanaf het seizoen 2020-2021 (weer) lid worden van de supportersvereniging. De contributie zal slechts €5,- per jaar bedragen. Mocht u interesse hebben lid te worden van de supportersvereniging dan kunt u contact opnemen met René Meertens, Arnold Holwerda of Maikel Pieterman.

In de hoop al onze supporters op ludieke, verrassende en bemoedigende wijze van dienst te zijn,

De Supportersvereniging