Van de bestuurstafel

3 februari 2020Bestuurstafel

Dinsdag 28 januari is er vergaderd door het bestuur. Hierbij het laatste nieuws van de bestuurstafel.

Na het enorme succes van vorig jaar, werd er vorige week zaterdag wederom een grandioze pubquiz georganiseerd. Tijdens deze avondvullende quiz namen 20 teams deel van 4 – 6 personen. De voetbalkantine was goed gevuld. Quizmasters Han en Egbert namen alle deelnemende teams in 10 rondes mee langs allerlei categorieën. De quizmasters werden bijgestaan door hun lieftallige maar doortastende assistenten Laura en Itske. Na de pubquiz was het nog lang gezellig onder de klanken van DJ Egbert. Het bestuur wil hierbij de organisatoren, barcrew en alle aanwezigen bedanken voor de geslaagde avond!

Op 1 september 2023 bestaat de voetbalvereniging Gasselternijveen 100 jaar. Dit jubileum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij denken dat het goed is om op tijd te beginnen met de voorbereidingen van het 100 jarig jubileumfeest. Het bestuur wil een jubileum commissie aanstellen en hen vragen om het jubileum mede voor te bereiden.

Verder hadden we bezoek van de leden van de technische commissie. Het tenue, met name de voetbalbroekjes van de selectie zijn slecht. Wij hebben gesproken over een plan/oplossing welke verder uitgezocht en besproken moet worden met andere partijen.

Tijdens de vorige vergadering zijn de bestuursleden van de Club van 100 op bezoek geweest. Hierover valt te lezen in het vorige verslag. Voor de volgende vergadering nodigen wij graag de bestuursleden van de supportersvereniging uit.