Bestuursbericht

1 april 2020Bestuurstafel

Beste allemaal,

Door de Corona crisis komen we in deze periode van geen wedstrijden en geen trainingen er achter hoe belangrijk de verbinding en de fysieke contacten toch eigenlijk zijn!

Het kabinet heeft besloten om de maatregelen te verlengen tot en met dinsdag 28 april. Dat houdt in dat ook in de maand april sportverenigingen hun sportpark gesloten moeten houden en er geen amateurvoetbal plaats zal vinden. Daarmee is duidelijk dat alle activiteiten bij vv Gasselternijveen tot, in ieder geval, 28 april gestaakt zullen blijven. Het uitspelen van de competitie gaat een uitdaging zijn. Voorlopig blijven de maanden mei en juni nog open staan om de competities af te maken. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. We wachten op nieuws vanuit de KNVB.
(Inmiddels is duidelijk dat er geen vervolg komt van de competities. Red.)

Dat deze crisis zijn weerslag gaat hebben op onze vereniging is overduidelijk. Competities worden wellicht niet uitgespeeld, toernooien zullen geen doorgang vinden en wij kunnen geen activiteiten organiseren. Dit heeft naast vervelende sportieve consequenties natuurlijk ook grote financiële gevolgen. Hoe groot deze gevolgen zullen zijn, zal de toekomst leren. Om die reden vragen we je om jouw solidariteit. Wij doen een beroep op alle leden, sponsoren, supporters en iedereen die vv Gasselternijveen een warm hart toedraagt; help mee! Alleen samen kunnen wij de crisis het hoofd bieden. Laten we ervoor zorgen dat we allemaal gezond blijven om later dit jaar deze belangrijke bijzaak van het leven weer op te pakken. Alleen met elkaar kunnen wij ervoor zorgen dat we, later dit jaar, klaar zijn voor een nieuw seizoen. Alleen zo kunnen we deze wedstrijd winnen!

Kijk voor meer informatie op: https://www.knvb.nl waar je alles vindt over de gevolgen van het Coronavirus voor het voetbal.
Het NOS-NSF heeft op de website veelgestelde vragen en antwoorden op deze vragen op een rij gezet: https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport

Stay at home! Blijf gezond!
Bestuur vv Gasselternijveen