Afsluiting seizoen

29 juni 2020Bestuurstafel

Afsluiting seizoen 2019-2020

In verband met onderhoud van de velden kan er vanaf 22 juni tot en met 23 augustus niet meer getraind worden op alle velden.

Als bestuur snappen we dat (sommige) van jullie graag doortrainen. Het bestuur stelt het kleine trainingsveldje naast de kantine, en het jeugdstadion beschikbaar op di- en woensdagavond, voor het doortrainen in de zomerperiode. Belangstellende senioren teams kunnen contact opnemen met Arnold Holwerda, die een planning gaat maken. De jeugdteams kunnen zich melden bij Jan Breimer.

Wij streven er naar om onze accommodatie eind augustus weer te openen. Als de omstandigheden het toelaten kan dit nog eerder, maar het kan ook later worden, we zijn hierbij sterk afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus, en de daarbij horende adviezen van de overheid en de KNVB. Zo hopen we dat alle teams dit jaar een goede (en langere) voorbereiding kunnen draaien, om zo optimaal voorbereid zijn als de KNVB de competities weer laat beginnen.

Wij wensen iedereen, voetballers, vrijwilligers, medewerkers, supporters, sponsors en bezoekers (in de breedste zin; o.a. van onze website en Facebook) alvast een hele prettige en fijne vakantie!

Tot ziens op of rond de velden van vv Gasselternijveen tijdens het nieuwe seizoen!