Gasselternijveen – Bareveld

7 september 2020GNV1

Gasselternijveen wint met ruime cijfers van Bareveld

Gasselternijveen kende een eenvoudige middag tegen Bareveld en won met ruime cijfers.

Gasselternijveen maakt na twee speelronden in de beker nog alle kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Vorige week won Nieveen al met 2-5 van SPW, dit keer won het een andere derby. In eigen huis versloeg het Bareveld met 5-0 en dus mag Gasselternijveen volgende week gaan uitmaken met Musselkanaal wie er door gaat naar de volgende ronde van de beker.

Bareveld moest vorige week een monsternederlaag incasseren tegen Musselkanaal (15-0) en ook nu ging het niet crescendo in Nieveen. De thuisploeg bleek ook al snel een maatje te groot zijn voor de competitiegenoot en stond na een dik kwartier spelen al met 2-0 voor door doelpunten van Wessel Koomans en Yordi Saman. Binnen het half uur was de marge zelfs al naar drie getild via Brandon Meems en leek de wedstrijd al vroegtijdig beslist. Met die stand zochten beide teams de kleedkamers op.

Rode kaart

Na rust ging het wat moeizamer voor de thuisploeg, waarbij er alleen in het laatste kwartier van de wedstrijd nog wat venijn in de staart zat. Dat gebeurde toen Bareveld met tien man verder moest na een rode kaart voor Niels van der Laan. Nadat de gasten met tien man kwamen te staan breidde de thuisploeg de score in de slotminuten nog verder uit. Koomans en Andi Polloshka tilden de score nog naar 5-0, waardoor Gasselternijveen de derby tegen Bareveld uiteindelijk met ruime cijfers won.