Grote clubactie

12 september 2020Bestuurstafel

Beste sportvriend(in),

Ook al mogen de sportkantines sinds 1 juli weer open, het coronavirus heeft een flink gat geslagen in de begroting van de voetbalvereniging. De maatregelen tegen het coronavirus hebben een directe financiële impact. Om de verloren inkomsten te compenseren en het goede doel te steunen doen wij dit jaar mee met de Grote Club actie en hebben we een Ballenactie.

Om deze acties tot een succes te leiden hebben we de hulp van onze gemotiveerde leden nodig.

GROTE CLUBACTIE

De Grote Clubactie vindt ieder jaar van september tot en met november plaats. De gezamenlijke start van de actie wordt landelijk ingeluid. Na de start gaan clubleden loten verkopen voor hun club. Loten worden verkocht voor € 3,- per stuk, waarvan € 2,40 (80%) voor de club is. 20% gaat naar het goede doel. Deze bron van inkomsten is belangrijk om het jaarbudget sluitend te krijgen, en de contributie van de vereniging zo laag mogelijk te houden voor iedereen.

Iedereen die loten koopt, maakt kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000 euro en vele andere prijzen. De trekkingsuitslag is 10 december. Kijk voor het prijzenpakket op www.clubactie.nl.

Alle leden ontvangen in de week van 14 tot 20 september via jullie leiders/trainers de 3 loten (max. 6 loten per gezin met meer dan 2 leden zijn). Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. De verkoop werkt middels eenmalige machtiging of via de telefoon. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt.

Wij willen jullie vragen om de loten vanaf zaterdag 19 september t/m 10 oktober te verkopen.

Niet verkochte loten ontvangen wij graag terug. Deze dienen voor 3 oktober ingeleverd te worden bij je trainer/leider. Mocht je aan 3 loten niet genoeg hebben, wat wij natuurlijk hopen, kun je nieuwe loten bestellen bij één van ons; Ilona, Jan of Piet.

Wij hopen op een geweldig resultaat!

Succes met de verkoop namens het Grote Clubactie team van vv Gasselternijveen,

Ilona, Jan en Piet.