Grote Clubactie

18 september 2020Bestuurstafel

Het is bijna zover! Vanaf morgen kunnen de loten van de Grote Clubactie verkocht worden.

Ieder lid heeft 3 loten in een envelop ontvangen of ontvangt deze eerdaags.

Bij het verkopen van een lot geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak). Het lotnummer ontvangt de koper op zijn bankafschrift!

De koper kan ook via een mobiele telefoon een lot kopen. Dit kan door de QR-code op het lot te scannen. Deze snelle en eenvoudige manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Let op! Even noteren op het lot dat deze verkocht is, zodat deze niet per ongeluk dubbel wordt verkocht.

We hebben ook nog een Superlot t.w.v. € 150,- in de verkoop! Met het superlot verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,- voor de clubkas.

Ingevulde machtigingen graag voor 10 oktober inleveren bij je leider of trainer. De vereniging moet de loten namelijk invoeren!

Niet verkochte loten ontvangen wij graag terug zodat we deze kunnen uitdelen aan leden die meer dan 3 loten weten te verkopen.


Mocht je aan 3 loten niet genoeg hebben? Dan kun je nieuwe loten bestellen bij Ilona, Jan of Piet.

Succes met de verkoop! Wij hopen op een geweldig resultaat,