Kerstgroet

18 december 2020Bestuurstafel

Beste leden, ouders, vrijwilligers, trainers, leiders, scheidsrechters, supporters en sponsoren,

Wij hadden gehoopt om in deze periode met de aankondiging te komen dat wij in januari weer konden voetballen in competitieverband. Helaas is dit niet het geval.
Door de tweede golf en de bijkomende maatregelen is de kantine al een hele tijd gesloten en is het voor senioren nagenoeg onmogelijk om onze geliefde sport nog te beoefenen. De maatregelen tegen het coronavirus zijn wederom verscherpt. Voor ons heeft dit enkele gevolgen:

– De zaaltraining en de onderlinge wedstrijden in de zaal voor onze jeugd gaan niet door.
-Senioren mogen nog maximaal in groepjes van 2 personen trainen.

Achter de schermen werd nog steeds gewerkt door om alles wat wel mag, goed te laten verlopen. De vrijwilligers die hierbij betrokken zijn willen we hartelijk bedanken voor hun inzet. Denk hierbij aan de mensen achter de schermen, onze onderhoudsploeg, maar ook aan trainers en leiders die de afweging maken wel of niet de velden op te gaan, waarbij zij persoonlijk een afgewogen risico nemen om in de buitenlucht de jonge generatie gecontroleerd te laten sporten en een uitlaatklep te bieden aan de jonge sporters. In verband met de verscherpte maatregelen moeten we wederom met z’n allen een stap terug doen. Voor een ieder die trouw aanwezig was betekent dit dat zij kunnen gaan genieten van de Kerstvakantie.

We willen alle leden van vv Gasselternijveen danken die in deze moeilijke tijd achter de club zijn blijven staan en ons financieel hebben gesteund. Zonder de contributie zou deze moeilijke periode nog moeilijker en zwaarder zijn geworden.

De kerstdagen zijn in zicht. Voor ons gevoel zijn we allemaal toe aan warmte en verbondenheid, samenzijn met familie en dierbaren of goede vrienden.

Wij wensen iedereen alvast fijne Kerstdagen toe en een voorspoedig en gezond 2021.

Bestuur vv Gasselternijveen