Sponsorloop ism FC Groningen

26 februari 2021Bestuurstafel

Voetbalvereniging Gasselternijveen doet mee aan de Sponsorloop van FC Groningen.


Behalve al het voetbalplezier is de club veel inkomsten misgelopen dit seizoen. Als convenantclub van FC Groningen doen wij graag mee aan deze sportieve actie. Het mooie daarbij is dat je niet alleen onze voetbalclub helpt. Je maakt zelf ook kans op mooie prijzen van FC Groningen!

Zo werkt de Sponsorloop
Eerst gaan we met z’n allen op zoek naar sponsors. Nadat je bent aangemeld krijg je hiervoor een speciale actielink. Deze kun je naar iedereen doorsturen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s of wie je maar wilt. Sponsors kunnen zich vervolgens zelf aanmelden en betalen via jouw actielink. Dit kan tot 30 april.

Strik je veters!
De sponsorloop staat gepland op zaterdag
8 mei 2021

Omdat het saai is om 1,5 km rondjes om de velden te rennen hebben we iets anders bedacht! Wij gaan een spectaculaire route uitzetten! Van het Hunze Outdoor mogen we de loopplank over het water in de route opnemen! Altijd al over die plank willen lopen? Doe dan mee!

Iedereen mag meedoen, of je nu speler, vrijwilliger of supporter bent van onze club!

Coronaproof
Uiteraard is deze actie coronaproof. De sponsorloop is niet bedoeld als evenement. De RIVM-richtlijnen die zijn leidend. Wij organiseren de loop op het sportpark ter vervanging van een training of wedstrijd. Houd daarbij altijd voldoende afstand. Jouw sponsors kunnen zich online aanmelden en digitaal (via iDeal) betalen. Helemaal coronaproof dus!

Meer informatie en direct aanmelden kan op sponsorloop.nl/vvgasselternijveen