Sponsorloop

9 mei 2021Nieuws

Zaterdag was de langverwachte Sponsorloop. In samenwerking met FC Groningen is de loop opgezet. Leden konden sponsors werven ten gunste van de VV Gasselternijveen. En dat is massaal gebeurd. Liep de actie in het begin nog niet zo hard, maar als Gasselternijveen op gang komt dan komt het ook op gang. In de afgelopen periode is er door 55 leden een bedrag van € 4.290,– bij elkaar gesprokkeld. Een welkom bedrag omdat de reserves van de vereniging het afgelopen jaar behoorlijk zijn ingekrompen. Een deel van het bedrag wordt gereserveerd voor het 100-jarig bestaan over 2 jaar.

En zaterdag was het zover. Er was veel geld binnengehaald maar er moest nog wel gelopen worden. Ilona heeft zich hier hard voor gemaakt. Nadat iedereen zich gemeld had, begon om 10 uur een gezamenlijke warming-up. De deelnemers waren in teams ingedeeld, en na de warming-up kon men van start. Als je moest wachten kon je leuke spelletjes doen op het plein, oa een reuze dartspel, twister en rokjes-bal. Om te lopen was er een route uitgezet in het Hunzepark, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Favoriet leek toch wel de loopplank, waarbij menigeen een nat pak opliep. Al met al een geslaagde wandeling.

Na afloop was er voor iedereen een broodje met knakworst of hamburger met een flesje drinken. Een zeer geslaagde morgen, waarbij ook de weergoden ons gunstig gezind waren.
Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft meegelopen of gesponsord. Dank voor dit fantastische bedrag. En dank aan Ilona die deze kar voor het grootste gedeelte heeft getrokken.

Er zijn heel veel foto’s gemaakt, die we in 2 albums hebben geplaatst. Sponsorloop 1 zijn foto’s gemaakt door Corina Breimer. Sponsorloop 2 zijn gemaakt door meerdere mensen. In beide mappen staan de foto’s in willekeurige volgorde.

Sponsorloop 1: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vvGasselternijveen&set=a.4111984438847899

Sponsorloop 2:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=vvGasselternijveen&set=a.4112101392169537