Oefensessie Gasselternijveen 2

30 augustus 2021GNV2, Wedstrijdverslagen

OEFENSESSIE Gasselternijveen 2.

17 aug. JVV – GNV2

JVV en Gasselternijveen hielden elkaar dinsdagavond in evenwicht in een vriendschappelijke wedstrijd.

Dinsdagavond oefende zondag vijfde-klasser JVV tegen Gasselternijveen 2. Beide teams kwamen deze avond tweemaal tot scoren, waarbij de doelpunten over beide helften werden verdeeld. Zo kwam Gasselternijveen op voorsprong via Harm Jan Dijkhuis, maar maakte Dennis de Roo vlak voor rust gelijk. Ook na de pauze was het de Roo, weer teruggekomen na een verblijf bij FC Ter Apel ’96, die het net wist te vinden. Het bleek niet voldoende voor de winst, want ook Dijkhuis wist nogmaals te scoren en bepaalde de eindstand op 2-2.

24 aug. GNV2 – Gieten 3.

GNV2 oogde fris. Was in de 1e helft de bovenliggende partij het verzuimde echter 4a5 doelpunten te maken. Gieten 3 werkte hard en kwam daardoor meer en meer in het spel. Na een droge knal gingen ze met 1-2 rusten. Na rust was het vooral GNV2 dat het spel probeerde te maken. Door slordigheden en geen goede eindpass kreeg Gieten de kansen om de 1-3 te maken. 10 minuten voor tijd maakten ze uit een goede counter toch de 1-3. Het was een nuttige oefenpot. Ook de jongens die over zijn gekomen van de jo-19 kregen de kans zich te bewijzen. Het doelpunt van GNV2 werd gemaakt door Thijmen Hommes. Eindstand: 1-3.

25 aug. GNV2 -toernooi bij GKC.

Na het oefenduel van gisteren speelde GNV2 vandaag met een ander elftal dan gisteren en wel tegen Borger zaterdag 1. GNV kwam knap op voorsprong door een goal van Quinten Knol. Vlak voor rust maakte Borger door slecht verdedigen vanuit GNV kant de 1-1. Dit was tevens ook de ruststand. GNV legde net als gisteren veel energie en beleving in het spel in combinatie met goed veldspel. Echter deed Borger er ook alles aan om vanuit de counter te scoren. Borger miste nog een penalty. Gezien de wedstrijd was 1-1 een terechte uitslag. Nu op naar vrijdag waar GNV 2 het opneemt tegen Gieterveen 1. Wat vandaag met 3-3 gelijk speelde tegen GKC.

27 aug. GNV2  -toernooi bij GKC

GNV 2 speelt ook met 1-1 gelijk tegen Gieterveen 1. Ze kunnen terug kijken op een goed toernooi! Doelpuntenmaker: Rick Bokhorst.