AH-actie Voetbalpassie

12 september 2021Nieuws

 Beste leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij vv Gasselternijveen. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken!

Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1.- aan meer dan 1500 deelnemende huiswerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en de voetbalvereniging helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en vv Gasselternijveen te kiezen uit de lijst verenigingen.Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:
1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie.
2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere € 1,- aan deelnemende producten.
4. Sponsor onze vereniging met € 1,- vooriedere volle spaarkaart van 10 punten.

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als VOETBALPROF, een meet & greet met LIEKE MARTENS in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Help jij ook mee? Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken.
Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Met sportieve groet,

Bestuur vv Gasselternijveen