Laatste speelronde ZVC VR 18+

25 november 2022Nieuws, ZVC ’14 VR1 vrijdag

ZVC VR 18+1 in de kou, zoeken warmte op in de 3e helft

Op vrijdag 18 november 2022 mochten de dames van ZVC VR18+1 onder leiding van Patrick Veenstra de 4e competitie avond spelen in Stadskanaal bij SJS.

Met meegenomen kleedjes, warme poncho’s, handschoenen, paraplu’s in gebruik langs de zijlijn en in de dug-out werd er onder toeziend oog van een aantal supporters en trainer/leider om 19:30 uur door de dames afgetrapt voor de eerste wedstrijd van de avond.

Het was koud, maar gelukkig konden de dames alle vier wedstrijden achter elkaar spelen. Gelukkig hadden de scheidsrechters wat meer ervaring en spelregelkennis ten opzichte van vorig seizoen, speelden we 4x 15 minuten en zat er niet al te veel rust tussen de wedstrijden in.

Minder tijd om koud te worden voor de speelsters en wat sneller gereed voor de 3e helft.

De meeste wedstrijden worden deze competitie steeds nipt verloren door ongelukkige tegendoelpunten. Zo ook deze avond. Het scorend vermogen laat soms nog te wensen over en verdedigend kunnen de dames er nog wat meer uit halen.

Gelukkig wisten de dames de laatste wedstrijd al strijdend een punt binnen te slepen en bleef de laatste wedstrijd tegen SJS op een brilstand staan na het laatste fluitsignaal.

Ondanks de kou deze avond en de nederlagen laten de dames het er niet bij zitten en gaan ze elke wedstrijd weer volle moed tegen aan met een hoop gezelligheid en plezier. En ja, als je in Stadskanaal bent, dan kan een bezoekje aan ‘de MC’ ook niet achterwege blijven.