100-jarig jubileum

4 september 2023Nieuws

JUBILEUM

We hebben een fantastisch jubileum gehad. De feestweek begon met activiteiten voor met name de jeugd. Van FC Groningen tot een spelletjesdag. De opkomst was redelijk tot goed. Alle aanwezigen hebben in ieder geval genoten.

De vrijdag stond in het teken van de receptie en de reünie. Beiden werden goed bezocht. Tijdens de receptie werden we door Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning, verrast met de Koninklijke Erepenning. Waar we als vereniging supertrots op zijn.

Op zaterdag was het de beurt aan het RTL-sterrenteam om het op te nemen tegen de sterren van Gasselternijveen. Een vermakelijke wedstrijd met veel publiek langs de lijn.
En dan is het tijd voor het echte feestje. Met DJ Jan Bakker, Coverband Empire en Jannes werd er tot in de kleine uurtjes een gezellig feestje gebouwd.

Rest het noemen van de feestcommissie, het bestuur en alle vrijwilligers die dit feest mogelijk hebben gemaakt. BEDANKT, BEDANKT, BEDANKT. Het was fantastisch.

Hieronder vindt u de link naar alle beschikbare foto’s van de week. Niet op chronologische volgorde maar leuk om nog even na te genieten. Als er meer foto’s binnenkomen wordt het album weer aangevuld.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.777042401095968&type=3