Contractverlenging

8 januari 2024Bestuurstafel

Edwin Drenth ook volgend seizoen trainer bij v.v. Gasselternijveen

 Trainer Edwin Drenth zal ook volgend seizoen aan het roer staan van het vlaggenschip van v.v. Gasselternijveen. Drenth, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de roodwitten, was het met de technische commissie snel eens over een verlenging.

Roel Luis namens het bestuur: ”Vanuit de technische commissie was er al geen twijfel dat we door wilden met Edwin. Na een zeer positief gesprek met de spelersraad en diverse mensen binnen de club, stond niets een verlenging in de weg. We hebben een half jaar geleden bewust voor Edwin gekozen, omdat we wisten dat er gebouwd moest worden met een hele jonge ploeg, die voornamelijk bestaat uit jongens uit onze eigen jeugd/dorp.
Dit jaar moet er verder gebouwd worden met deze jonge ploeg, waar we de komende jaren naar verwachting veel plezier aan gaan beleven. Ook de doorstroming van diverse jeugdspelers biedt perspectief.
We zijn vanzelfsprekend erg content met de verlenging, want wat ons betreft is Edwin de trainer die in ons ideale plaatje van de huidige situatie past.

De trainer zelf is blij met de verlenging: “Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij de club. We hebben een hechte, jonge groep, die inmiddels allemaal een jaartje langer in het eerste lopen en waar nog veel potentie in zit. Inherent aan de jonge groep is een stukje wisselvalligheid, maar de periodes van goed voetbal en goede resultaten hebben steeds vaker de overhand. Ik kijk ernaar uit om dit seizoen verder te bouwen en te kijken waar onze top ligt”.